Έναρξη Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο

Αυτοί παίζουν – Εσύ κερδίζεις 

Σήμερα (23/07) είναι η επίσημη έναρξη τον Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο. Οι κορυφαίοι αθλητές όλων των αγωνισμάτων ανά το παγκόσμιο δοκιμάζονται στο Τόκιο της Ιαπωνίας και η Parimatch δεν θα μπορούσε να ήταν απούσα από την μεγάλη διοργάνωση των Ολυμπιακών αγώνων. 

Μια γκάμα από πολλά στοιχήματα σε κάθε κατηγορία σας περιμένουν να επιλέξετε στοίχημα από επιδόσεις και συγκριτικές νίκες ομάδων μέχρι αριθμό μεταλλίων και οver/under χωρών. Απλά μπείτε στο Parimatch και ψάξτε αυτό που ταιριάζει στα δικά σας θέλω με πλούσια παρτίδα στοιχημάτων για να κάνετε καλύτερη τη θέαση των φετινών Ολυμπιακών Αγώνων. 

Παίξε στην Parimatch με 100% μπόνους μέχρι και €100.

Parimatch: Παίξε stoixima cy στην Parimatch με cashout, 100% bonus πρωτης καταθεσης μέχρι €150, ασφάλεια στο live stoixima, cashback, δώρα και πολλές άλλες προσφορές – πάντα με πάνω από 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, αλλά και τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Το στοίχημα έγινε Parimatch!

Parimatch

100% έως €120 μπόνους εγγραφής

✅Πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις
✅Ταχύτητα και ασφάλεια στις συναλλαγές
✅Στοιχηματισμός διαθέσιμος στα παιχνίδια του Κυπριακού πρωταθλήματος

Σημείωση: Οι αποδόσεις αναπροσαρμόζονται συνεχώς.
Η Parimatch είναι ένα κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα. Η Pari-Tech (CY) Limited, εταιρεία εγγεγραμμένη στην Κύπρο με καταχωρημένη διεύθυνση Λάρνακος 22, 4ος όροφος, Γραφείο 401Α, Αγλαντζιά, 2101 Λευκωσία , Κύπρος της οποίας οι δραστηριότητες αδειοδοτούνται και ρυθμίζονται από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου σύμφωνα με την άδεια B0013 αποδέκτη στοιχημάτων Κατηγορίας Β. (Ημερομηνία Έκδοσης: 5 Οκτωβρίου, 2019)

Προειδοποίηση: Ο στοιχηματισμός μπορεί να είναι εθιστικός, παίξτε με ασφάλεια. Οι παίκτες πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών. Η χρήση υπηρεσιών στοιχημάτων από άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών απαγορεύεται ρητά από το νόμο.

Relevant news