Στοιχηματικές εταιρίες στην Κύπρο με freebet

Οι εταιρίες στοιχήματος που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Κύπρο έχουν ανακοινώσει πολλές και διάφορες προσφορές για τα μέλη τους. Στις περισσότερες οι παίχτες που στοιχηματίζουν σε ποδόσφαιρο ή άλλα αθλήματα μπορούν να εκμεταλλευτούν προσφορές που μειώνουν το ρίσκο ή υπόσχονται αυξημένα κέρδη, ενώ σε άλλες μπορούν να στοιχηματίζουν σε επιλεγμένους αγώνες και να ενισχύουν την αξία των στοιχημάτων τους. Σε όλες όμως μπορούν να εκμεταλλευτούν μια προσφορά από την πρώτη στιγμή που θα ανοίξουν λογαριασμό.

Κάποιες από αυτές τις εταιρίες στοιχήματος υπόσχονται να ανταμείψουν όσους ανοίξουν ένα νέο λογαριασμό και πραγματοποιήσουν την πρώτη τους κατάθεση με ένα bonus, το οποίο μπορεί ακόμη και να διπλασιάσει το ποσό στον λογαριασμό τους. Κάποιες άλλες ανταμείβουν τους παίχτες με ένα freebet, είτε μόλις πραγματοποιήσουν την πρώτη τους κατάθεσης είτε πριν καν καταθέσουν χρήματα!

Τι είναι το freebet και πώς χρησιμοποιείται

Το freebet διαφέρει από την πιο γνωστή προσφορά καλωσορίσματος, το bonus πρώτης κατάθεσης, σε αρκετά σημεία. Πρώτα απ’ όλα, ο παίχτης που θα κερδίσει ένα freebet θα εξασφαλίσει ένα στοίχημα και όχι χρήματα. Αυτό σημαίνει πρώτα απ’ όλα ότι για να αποκτήσει τα χρήματα θα πρέπει να χρησιμοποιήσει το στοίχημα, να κάνει μια πρόβλεψη και να κερδίσει. Και μπορεί να φαίνεται πιο δύσκολη η διαδικασία από το να κερδίσει απλά τα χρήματα ενός bonus, αλλά έχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα.

Το πλεονέκτημα είναι ότι κατά κανόνα τα χρήματα που θα κερδίσει από το στοίχημα θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι διαθέσιμα για ανάληψη, χωρίς περιορισμούς και απαιτήσεις τζιραρίσμτος. Αντίθετα, δεν υπάρχει κανένα bonus που να μη συνοδεύεται από απαιτήσεις τζιραρίσματος.

Οι εταιρίες που προσφέρουν freebet στα μέλη τους μπορεί να τους ζητήσουν να πραγματοποιήσουν την πρώτη κατάθεση στον λογαριασμό τους. Σε αυτή την περίπτωση, η αξία του freebet θα είναι ανάλογη της κατάθεσης, για παράδειγμα μπορεί να είναι το 20% της κατάθεσης. Σε κάποιες άλλες περιπτώσεις όμως, δεν απαιτείται καμία κατάθεση! Έτσι, οι παίχτες που απλά θα εγγραφούν στην ιστοσελίδα θα κερδίσουν ένα freebet συγκεκριμένης αξίας.

Τέλος, τα freebet που κερδίζουν οι παίχτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν με διαφορετικούς τρόπους. Κάποια είναι διαθέσιμα για όλα τα αθλήματα και όλες τις στοιχηματικές αγορές, ενώ κάποια άλλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε επιλεγμένα αθλήματα (π.χ. ποδόσφαιρο) και αγορές. Σε κάθε περίπτωση όμως, αν κερδίσουν θα αποφέρουν χρήματα χωρίς ρίσκο στους παίχτες.

 

Οι διαφορές ανάμεσα σε freebet

Εκτός από τις δύο βασικές διαφορές, δηλαδή το πού μπορούν να χρησιμοποιηθούν και το τι απαιτείται για να τα κερδίσει κάποιος, τα freebet που προσφέρουν διαφορετικές εταιρίες μπορεί να διαφέρουν και σε άλλα σημεία.

Ένα βασικό σημείο είναι ο τρόπος διεκδίκησης του freebet. Πολλές εταιρίες ανταμείβουν όσους εγγραφούν ή καταθέσουν χρήματα στον λογαριασμό τους με ένα freebet. Κάποιες άλλες όμως ζητούν από τους παίχτες να καταθέσουν χρήματα, να τοποθετήσουν το πρώτο τους στοίχημα και, αν χάσουν, να τους επιστρέψουν τα χρήματα (ουσιαστικά το πρώτο τους στοίχημα είναι το freebet).

Ένα ακόμα είναι η αξία του. Δεν έχουν όλα τα freebet την ίδια αξία και οι παίχτες θα πρέπει να επιλέξουν την στοιχηματική εταιρία που προσφέρει τα πολυτιμότερα. Επιπλέον, κάθε freebet μπορεί να διαφέρει ως προς τα μέγιστα κέρδη που μπορεί να αποφέρει ή τη μέγιστη (ή ελάχιστη) απόδοση που μπορεί να έχει. Τα κριτήρια αυτά όπως είναι φυσικό επηρεάζουν αρκετά την αξία του freebet. Επίσης, μεγάλο ρόλο παίζει και η ισχύς του freebet. Όπως είναι φυσικό, ένα freebet με ισχύ 7 ημερών είναι πιο χρήσιμο από ένα freebet με ισχύ 3 ημερών. Τέλος, υπάρχουν και περιπτώσεις που τα κέρδη των freebet συνοδεύονται από περιορισμούς. Ενώ οι περισσότερες ιστοσελίδες ανταμείβουν με μετρητά όσους τοποθετήσουν ένα freebet και κερδίσουν, κάποιες ανταμείβουν με bonus.

 

Οι εταιρίες που προσφέρουν Freebet στην κυπριακή αγορά

Stoiximan

Η Stoiximan cyprus διαθέτει ένα γενναιόδωρο μπόνους εγγραφής 100% έως 100 ευρώ και κανονικά δεν προσφέρει κάποιο freebet. Το Bookmakers.com.cy όμως, κατάφερε να εξασφαλίσει μια αποκλειστική προσφορά freebet μόνο για τους αναγνώστες του!

Πιο συγκεκριμένα οι πελάτες που θα ανοίξουν νέο λογαριασμό στο stoiximan cy και τοποθετήσουν το promo code: “freebet10”  στο πεδίο Κωδικός προσφοράς κατα τη διάρκεια της εγγραφής τους, θα κερδίσουν ένα freebet αξίας 10 ευρώ με την πρώτη τους κατάθεση! Κλικ εδώ!
(*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, ελάχιστη κατάθεση 20€)

Αναλυτικές πληροφορίες για το πως θα πάρετε το stoiximan freebet θα βρείτε εδώ!

Parimatch

H Parimatch δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να ξεκινήσουν να παίζουν στο στοίχημα χωρίς ρίσκο, χάρη σε ένα freebet. Οι παίχτες που θα πραγματοποιήσουν εγγραφή στην ιστοσελίδα της θα κερδίσουν ένα freebet αξίας 10 ευρώ, χωρίς να χρειάζεται να καταθέσουν χρήματα στον λογαριασμό τους. Κλικ εδώ!

Το στοίχημα αυτό θα μπορέσουν να το χρησιμοποιήσουν σε επιλεγμένα αθλητικά γεγονότα και να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο. Και σε αυτή την περίπτωση υπάρχει ένα ανώτατο όριο απόδοσης που μπορεί να έχει το freebet, ενώ τα κέρδη που θα αποφέρει θα είναι μετρητά και θα μπορούν να μεταφερθούν χωρίς περιορισμούς.

Παράλληλα με το freebet τέλος, η Parimatch προσφέρει στα μέλη της και την ευκαιρία να κερδίσουν ένα bonus 100% με την πρώτη τους κατάθεση.

Winmasters

Μία από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που προσφέρουν freebet στα νέα μέλη τους είναι η Winmasters. Οι παίχτες μπορούν να κερδίσουν το freebet μόνο κάνοντας εγγραφή στη Winmasters, χωρίς να χρειάζεται να καταθέσουν κάποιο ποσό. Το freebet που θα κερδίσουν θα έχει αξία 10 ευρώ και θα μπορεί να αποφέρει κέρδη χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

Οι παίχτες που θα κερδίσουν το freebet της Winmasters έχουν διορία 7 ημερών για να το χρησιμοποιήσουν. Θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο ποδόσφαιρο και να επιλέξουν μία από τις αγορές που συμμετέχουν στην προσφορά. Και στην περίπτωση που προβλέψουν σωστά, τα κέρδη θα γίνουν δικά τους, με μέγιστο ποσό τα 30 ευρώ. Τα κέρδη τέλος θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι διαθέσιμα για ανάληψη, μετά την πρώτη κατάθεση στον λογαριασμό τους. Κλικ εδώ για το Freebet.

 

Fonbet

Οι πάιχτες που θα ανοίξουν ένα νέο λογαριασμό στην Fonbet μπορούν να κερδίσουν ένα freebet αξίας έως και 100 ευρώ, αρκεί να καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς. Αρχικά, θα πρέπει να ανοίξουν ένα νέο λογαριασμό και μετά να πραγματοποιήσουν την πρώτη τους κατάθεση, έως το ποσό των 500 ευρώ. Μόλις ολοκληρωθεί η κατάθεση θα κερδίσουν ένα freebet, με αξία ίση με το 20% της κατάθεσης.

Μόλις κερδίσουν το freebet το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να διαλέξουν ένα σημείο για να στοιχηματίσουν, σε οποιαδήποτε από τα διαθέσιμα αθλήματα. Μόλις το διαλέξουν θα εμφανιστεί το κουμπί του freebet και θα πρέπει να το πατήσουν, ώστε να μη χρησιμοποιηθούν τα χρήματα από τον λογαριασμό τους. Η ισχύς του freebet τέλος θα φτάνει τις 30 ημέρες και τα κέρδη που ίσως προκύψουν από αυτό θα έχουν τη μορφή μετρητών. Κλικ εδώ!