Στοιχηματικές εταιρίες

Από τη στιγμή που η κυβέρνηση αποφάσισε να νομιμοποιήσει το online στοίχημα και να αναθέσει στην Εθνική Αρχή Στοιχημάτων να μοιράσει τις απαραίτητες άδειες, συνολικά εννιά στοιχηματικές εταιρίες ξεκίνησαν να δραστηριοποιούνται στη χώρα. Οι εταιρίες αυτές προσφέρουν όλες κορυφαίες υπηρεσίες, οι οποίες διαφέρουν από ιστοσελίδα σε ιστοσελίδα, αλλά σε γενικές γραμμές αφορούν τους ίδιους τομείς.

1.
Fonbet

100% έως €300 μπόνους εγγραφής

✅Το μεγαλύτερο μπόνους της αγοράς
✅Υψηλές αποδόσεις
✅Μεγάλη ποικιλία στοιχηματικών αγορών

2.
Parimatch

100% έως €120 μπόνους εγγραφής

✅Πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις
✅Ταχύτητα και ασφάλεια στις συναλλαγές
✅Στοιχηματισμός διαθέσιμος στα παιχνίδια του Κυπριακού πρωταθλήματος

3.
Stoiximan

100% έως €100 μπόνους εγγραφής

✅Kαθημερινά παιχνίδια με 0% γκανιότα*
✅Τάχιστες Αναλήψεις
✅Η καλύτερη εταιρεία για Στοίχημα & Καζίνο από κινητό διεθνώς! (EGR Awards 2019)

4.
Bet365

Μερικό και ολικό Cash-out!

✅Υψηλές αποδόσεις
✅Live Streaming απο υπολογιστή και κινητό
✅Κορυφαίο live betting

5.
Winmasters

100% έως €111 bonus εγγραφής

✅Γενναιόδωρο μπόνους εγγραφής και προσφορών
✅Πληθώρα αγορών και ειδικών στοιχημάτων
✅Παρέχει Cash Out*, Pulse Bet* και Fast Markets*

6.
Meridianbet

100% έως €50 μπόνους εγγραφής

✅Πληθώρα ειδικών στοιχημάτων
✅Άφθονες επιλογές σε live αγορές
✅Ανταγωνιστικές αποδόσεις

7.
Betonalfa

100% έως €100 μπόνους εγγραφής

✅Ολοκαίνουρια πλατφόρμα στοιχήματος
✅Δυνατότητα Cash Out*
✅Τάχιστες αναλήψεις

Όλες οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες προσφέρουν άφθονες επιλογές στοιχηματισμού, αφού καλύπτουν όλα τα πιθανά αθλήματα, από τα πιο δημοφιλή στα πιο ασυνήθιστα. Επιπλέον, όλες προσφέρουν υπηρεσίες κορυφαίας ποιότητας, που είναι απαραίτητες για την καλύτερη τοποθέτηση στοιχημάτων. Κάποιες από τις υπηρεσίες μάλιστα, όπως το cash out και η ζήτηση στοιχημάτων για παράδειγμα ξεπερνούν τις συνηθισμένες υπηρεσίες που προσφέρονται στο online στοίχημα. Τέλος, όλες οι νόμιμες εταιρίες στοιχήματος δίνουν στα μέλη τους την ευκαιρία να διεκδικήσουν συμφέρουσες προσφορές. Κάθε εταιρία έχει ανακοινώσει το δικό της πρόγραμμα προσφορών και οι παίχτες μπορούν να συμμετέχουν σε αυτές που προτιμούν.

Τα παραπάνω είναι διαθέσιμα λίγο πολύ σε όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες, αλλά κάποιες από αυτές καταφέρνουν να ξεχωρίσουν, χάρη σε καλύτερες υπηρεσίες, σε μεγαλύτερη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών και σε πιο πλούσιες προσφορές.

Οι καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες στην Κύπρο

Μια τέτοια εταιρία που δραστηριοποιείται νόμιμα στην Κύπρο είναι η Stoiximan cy. Η ποικιλία επιλογών στοιχήματος που προσφέρει είναι τεράστια, αφού καλύπτονται όλα τα πιθανά αθλήματα, από τα πιο δημοφιλή όπως το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ έως το πιο ασυνήθιστα όπως το πινγκ πονγκ και το σκάκι. Επιπλέον, η Stoiximan ξεχωρίζει στον τομέα των υπηρεσιών, προσφέροντας τη δυνατότητα cash out, ένα blog με στοιχηματικά νέα και τις περισσότερες μεθόδους επικοινωνίας, μεταξύ των οποίων το Viber και το Whatsapp. Τέλος, και ο τομέας των προσφορών βοηθά τη Stoiximan να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό. Οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν bonus εγγραφής και άλλες ανταμοιβές, να στοιχηματίσουν με 0% γκανιότα και να διεκδικήσουν αποζημιώσεις, σε περιπτώσεις που θα χάσουν υπό όρους.

Στις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες στην Κύπρο βρίσκεται και η Bet365 cy. Η Bet365 καταφέρνει να ξεχωρίσει απλά με το όνομά της, αφού πρόκειται για την πιο διεθνώς αναγνωρισμένη και πολυβραβευμένη εταιρία στη χώρα. Το όνομά της όμως δεν είναι το μόνο πλεονέκτημα που προσφέρει. Η Bet365 προσφέρει στα μέλη της χιλιάδες επιλογές στοιχηματισμού κάθε ημέρα, σε συνηθισμένα ή μη αθλήματα, ενώ είναι διατεθειμένη προσφέρει και πρωτοποριακές υπηρεσίες που σπάνια θα συναντήσει κανείς αλλού. Για παράδειγμα, προσφέρει τη δυνατότητα όχι μόνο του απλού cash out, αλλά και δύο ακόμη: του αυτόματου cash out, που κλείνει αυτόματα τα στοιχήματα, σύμφωνα με τα κριτήρια των παιχτών, και του τμηματικού cash out, που κλείνει μόνο ένα κομμάτι του στοιχήματος και αφήνει ανοιχτό το υπόλοιπο. Τέλος, η Bet365 ανταμείβει τα μέλη της που πραγματοποιούν νέες καταθέσεις και εκείνους που τοποθετούν τα κατάλληλα στοιχήματα με ανταμοιβές και με ευκαιρίες για μειωμένο ρίσκο.

Και η Fonbet cy είναι μια από τις εταιρίες που προσφέρουν στοιχήματα σε αρκετά αθλήματα, αλλά ο τομέας εκείνος που καταφέρνει να ξεχωρίσει είναι των virtual sports. Η Fonbet καλύπτει πολλά τέτοια αθλήματα, από δημοφιλή όπως το ποδόσφαιρο έως πιο ασυνήθιστα όπως οι μηχανοκίνητοι αγώνες. Επιπλέον, η Fonbet καταφέρνει να διαφοροποιηθεί και στο live στοίχημα, αφού προσφέρει κάποιες ασυνήθιστες αγορές, που καλούν τους παίχτες να στοιχηματίσουν τι θα συμβεί στα επόμενα λεπτά. Τέλος, το πρόγραμμα προσφορών που έχει ανακοινώσει είναι ένα από τα πλουσιότερα στην αγορά, αφού περιλαμβάνει γενναιόδωρα bonus (με ή χωρίς κατάθεση), ανταμοιβές για συγκεκριμένα νικητήρια στοιχήματα και αποζημιώσεις για συγκεκριμένα χαμένα στοιχήματα.

Νέες στοιχηματικές εταιρίες στην Κύπρο

Μία ακόμη από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Κύπρο που μπορεί να καταταχθεί στις καλύτερες της αγοράς είναι η Parimatch cy. Και αυτή έχει έντονη διεθνή παρουσία, ενώ βασίζεται στην δική της ιδιόκτητη πλατφόρμα. Aυτό σημαίνει ότι το περιβάλλον που έχει δημιουργήσει για τους παίχτες είναι μοναδικό και δεν βρίσκεται πουθενά αλλού. Επιπλέον, έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την πρακτικότητα και οι παίχτες θα το καταλάβουν αυτό με την πρώτη επίσκεψη στην Parimatch. Όσον αφορά την ποικιλία επιλογών, η Parimatch καλύπτει αρκετά αθλήματα, αλλά καταφέρνει να ξεχωρίσει κυρίως στον τομέα των στοιχηματικών αγορών, όπου βρίσκονται και πιο ασυνήθιστες επιλογές όπως το ασιατικό χάντικαπ. Τέλος, η Parimatch έχει ένα πλούσιο πρόγραμμα προσφορών για τα μέλη της, όπως το πρόγραμμα ανταμοιβών Gift+, τα bonus για τα νέα μέλη και οι ασφάλειες που μειώνουν το ρίσκο σε επιλεγμένα στοιχήματα.

Μία από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες στην Κύπρο τέλος, είναι και η Meridianbet. H εταιρία δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στη χώρα και έχει καταφέρει να ξεχωρίσει, χάρη στην τεράστια ποικιλία στοιχημάτων που προσφέρει, αλλά και χάρη σε κάποιες ιδιαίτερες υπηρεσίες. Στον πρώτο τομέα, η Meridianbet καταφέρνει να ξεχωρίσει αφού προσφέρει πάρα πολλές στοιχηματικές αγορές. Είναι χαρακτηριστικό ότι ειδικά στο ποδόσφαιρο οι παίχτες θα βρουν περισσότερα από 600 στοιχήματα σε κάθε αγώνα. Από την άλλη, οι υπηρεσίες της ξεχωρίζουν, χάρη στο γεγονός ότι διευκολύνουν κατά πολύ τη ζωή των παιχτών. Για παράδειγμα, μπορούν να μειώνουν το ρίσκο μέσω του Turbo Cash Out ή να ζητούν στοιχήματα που δε βρίσκουν μέσω του Empty Bet. Τέλος, η Meridianbet είναι η μόνη εταιρία στοιχήματος που προσφέρει app, όχι μόνο για smartphones, αλλά και για το Apple Watch.

Όλες οι παραπάνω στοιχηματικές εταιρίες καταφέρνουν να ξεχωρίσουν στην κυπριακή αγορά, χάρη στο γεγονός ότι προσφέρουν κορυφαίες υπηρεσίες και δυνατότητες σε διαφορετικούς τομείς. Το ποιες θα επιλέξει ο κάθε παίχτης όμως εξαρτάται από τις προσωπικές ανάγκες του και το στιλ παιχνιδιού του. Για αυτό το λόγο, θα πρέπει να συγκρίνει τα πλεονεκτήματα της καθεμίας και να καταλήξει σε αυτή ή σε αυτές που καλύπτουν περισσότερο τα δικά του γούστα. Και με αυτόν τον τρόπο θα επιλέξει την καλύτερη στοιχηματική εταιρία για τον ίδιο, προκειμένου να εκμεταλλευτεί στο έπακρο κάθε δυνατότητα που του προσφέρεται.