Οι πρώτοι σκόρερ του Μουντιάλ βάση αποδόσεων

Αυτοί παίζουν – Εσύ κερδίζεις 

Πάμε να δούμε με λίγες προτάσεις την αξιολόγηση για τους πρώτους σκόρερ του Μουντιάλ βάση αποδόσεων:

Κίλιαν Εμπαπέ(Γαλλία) 11.00 – Ο Εμπαπέ θα ήταν ο βασικός φορ για τους τρικολόρ στο προσεχές Μουντιάλ μολονότι την υστάτη βρέθηκε λύση και παρτενέρ του στην επίθεση θα είναι και ο Καρίμ Μπενζεμά. Ο άσος της ΠΣΖ είναι σε μεγάλη φόρμα και θέλει να κάνει ένα μεγάλο τουρνουά για να σπρώξει τη Γαλλία στη 3η κατάκτηση Μουντιάλ. 

Καρίμ Μπενζεμά(Γαλλία) 13.00 – Μετά την ανάδειξή του ως ο κορυφαίος της χρονιάς, ο Γάλλος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να ολοκληρώσει το 2022 με ακόμη μια ηγετική παρουσία αυτή τη φορά με το εθνόσημο στο στήθος. Ο ίδιος θέλει να αποδείξει πως είναι σε τοπ επίπεδο και γεννημένος σκόρερ κάτι που αναμένουν και οι bookmakers που τον συγκαταλέγουν στα φαβορί της χρυσής μπάλας και στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Λιονέλ Μέσι(Αργεντινή) 13.00 – Ο σούπερ σταρ της ΠΣΖ και της Αργεντινής επίσης είναι ο μόνιμος εκτελεστής των στημένων στην «Αλμπισελέστε», ο παίχτης με τις περισσότερες τελικές προσπάθειες για την ομάδα του και αυτός που θα αναλάβει τις σόλο πρωτοβουλίες στην επίθεση των Αργεντίνων. Ίσως στην τελευταία του παράσταση σε Μουντιάλ, ο Μέσι είναι δεδομένο πως θα κάνει τα πάντα για να υποκινήσει τους συμπαίχτες του στη διάκριση, σκοράροντας!

Νειμάρ(Βραζιλία) 15.00 – Ο Βραζιλιάνος επιθετικός είναι φτιαγμένος για τα Παγκόσμια Κύπελλα και την Εθνική του ομάδα στην οποία αποδίδει καλύτερα σε σχέση με τα σκαμπανεβάσματα που δείχνει στην ΠΣΖ. Πρόσθετα η Βραζιλία είναι σε όμιλο όπου μπορεί να πετύχει αρκετά τέρματα (Σερβία, Ελβετία και Καμερούν) έτσι δεδομένης και της συμμετοχής στα στημένα(πέναλτι και φάουλ) ένα από τα μεγάλα φαβορί για 1ος σκόρερ είναι και ο Νεϊμάρ.

Κέβιν Ντε Μπρόινε(Βέλγιο) 15.00 – Ο σπουδαίος εργάτης της Σίτι αποτελεί βαρόμετρο για το Βέλγιο και την Εθνική του ομάδα. Τελειώνει φάσεις, δεδομένο ότι και αυτός θα είναι ο άνθρωπος που θα πάρει τη μπάλα στα φάουλ και πέναλτι, όποτε ότι ισχύει για Μέσι και Νεϊμαρ ισχύει και για τον Βέλγο άσο. Από τη στιγμή όπου ο Ρομέλου Λουκάκου δεν είναι 100% έτοιμος για να δώσει το παρών του στο Παγκόσμιο Κύπελλο τότε φυσιολογικά θα ανεβούν οι τελικές προσπάθειες του Ντε Μπρόινε στο προσεχές μεγάλο τουρνουά.

€20 Free Bet + 100% Μπόνους Πρώτης Κατάθεσης στην Parimatch

Χάρι Κέιν(Αγγλία) 15.00- Ο επιθετικός της Τότεναμ παραμένει ο φορ που εμπιστεύεται ο Σάουθγκειτ κι ένας παίχτης που θα πάρει πολλές τελικές προσπάθειες για τα «τρία λιοντάρια». Ο Κέιν μέτρησε 4 γκολ στο προηγούμενο Γιούρο κι έφτασε με την Αγγλία στον τελικό κάτι που θέλει να κάνει και στο προσεχές Μουντιάλ.

Βινίσιους Ζούνιορ(Βραζιλία) 17.00- Σε φόρμα βρίσκεται ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης ο οποίος αφού καπάρωσε τη φανέλα βασικού στους «μερένχες» θέλει να πάρει θέση και στο αρχικό σχήμα του Τίτε στη Βραζιλία. Παρότι ο Νεϊμάρ είναι πάνω από αυτόν στην πυραμίδα της «Σελεσάο» και ο Βινίσιους αναμένεται να έχει συμβολή στα γκολ της ομάδας του.

Κριστιάνο Ρονάλντο (Πορτογαλία)21.00- Μπορεί να μην τα πηγαίνει καλά με τον Τεν Χάαγκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όμως το Μουντιάλ αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία για να κλείσει τη καριέρα του με το «εθνόσημο» πετυχαίνοντας ακόμη ένα ρεκόρ στη πλούσιά του καριέρα. Μετά την ανάδειξή του στο Γιούρο2020 ως πρώτος σκόρερ(5 γκολ) ο 38χρονος άσος θέλει να απογειώσει τους Ίβηρες με δικό του ατομικό ρεκόρ κλείνοντας ιδανικά την δική τα παρτίδα στα Παγκόσμια Κύπελλα.

 

Βρες στην Parimatch όλα τα μακροχρόνια ήδη στοιχήματος και τους συνδυασμούς που μπορούν να αποφέρουν τεράστια κέρδη: https://parimatch.com.cy/prematch/match/Soccer/World/20896/15918453

 

Αμέτρητες επιλογές στο στοιχημα με Parimatch. ‘Ολη η μαγεία του ποδοσφαίρου κρύβεται στη νέα μας ευχάριστη και εύχρηστη σελίδα με ανεπανάληπτες προσφορές, αμέτρητες αγορές, ενισχυμένες αποδόσεις, σύγχρονα App και με το πιο εξελιγμένο μερικό ή ολικό cash out! Μάθε για τη μοναδική λειτουργία Αντιπροσφορά τώρα!

Δείτε όλες τις αγορές για τα μακροχρόνια

Parimatch: Παίξε stoixima cy στην Parimatch με μερικό ή ολικό cashout, 100% bonus πρωτης καταθεσης μέχρι €100 και €20 δωρεάν στοίχημα, ασφάλεια στο live stoixima, cashback, δώρα και πολλές άλλες προσφορές και free bets- πάντα με πάνω από 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, αλλά και τις καλύτερες ενισχυμένες αποδόσεις της αγοράς! Το στοιχημα έγινε Parimatch!

Parimatch

€100 μπόνους εγγραφής

✅Πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις
✅Ταχύτητα και ασφάλεια στις συναλλαγές
✅Στοιχηματισμός διαθέσιμος στα παιχνίδια του Κυπριακού πρωταθλήματος

Σημείωση: Οι αποδόσεις αναπροσαρμόζονται συνεχώς.
Η Parimatch είναι ένα κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα. Η Pari-Tech (CY) Limited, εταιρεία εγγεγραμμένη στην Κύπρο με καταχωρημένη διεύθυνση Λάρνακος 22, 4ος όροφος, Γραφείο 401Α, Αγλαντζιά, 2101 Λευκωσία , Κύπρος της οποίας οι δραστηριότητες αδειοδοτούνται και ρυθμίζονται από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου σύμφωνα με την άδεια B0013 αποδέκτη στοιχημάτων Κλάσης Β. (Ημερομηνία Έκδοσης: 5 Οκτωβρίου, 2021)

Προειδοποίηση: Ο στοιχηματισμός μπορεί να είναι εθιστικός, παίξτε με ασφάλεια. Οι παίκτες πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών. Η χρήση υπηρεσιών στοιχημάτων από άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών απαγορεύεται ρητά από το νόμο.

Relevant news