Οι καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες στην Κύπρο

O μεγάλος ανταγωνισμός στην κυπριακή αγορά online στοιχήματος έχει ωθήσει τις Κυπριακές στοιχηματικές εταιρίες να προσφέρουν συνέχεια περισσότερα στα μέλη τους: περισσότερες υπηρεσίες, περισσότερες επιλογές στοιχηματισμού και περισσότερες προσφορές. Όπως είναι φυσικό όμως, δε μπορούν όλες οι νόμιμες εταιρείες να ξεχωρίσουν με τον ίδιο τρόπο. Κι αν θελήσουμε να διαλέξουμε τις 5 καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες στην Κύπρο, τότε θα πρέπει να συγκρίνουμε τα βασικότερα πλεονεκτήματά τους και να καταλήξουμε σε εκείνες που προσφέρουν τους καλύτερους συνδυασμούς, σε κύριους τομείς, όπως οι υπηρεσίες, η ποικιλία στοιχηματικών επιλογών, οι προσφορές και άλλες. Κάθε παίχτης μπορεί να προτιμά διαφορετικούς τομείς για να κάνει την επιλογή του, αλλά όλοι είναι βασικοί και αποτελούν τα κύρια κριτήρια σύγκρισης των στοιχηματικών εταιριών.

Με αυτόν τον τρόπο, θα καταλήξουμε σε 5 εταιρίες που έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν στην αγορά. Οι εταιρίες αυτές προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες και δυνατότητες στα μέλη τους και είναι οι εξής: Stoiximan, Bet365, Parimatch, Winmasters και Fonbet, η καθεμία για τους δικούς της λόγους.

Οι καλύτερες εταιρείες στοιχημάτων στην Κύπρο για το 2020

Oi kalyteres stoiximatikes etaireies kypros

Stoiximan

Η Stoiximan cy δραστηριοποιείται έντονα στην κυπριακή αγορά και έχει συνδέσει και το όνομά της με σημαντικές χορηγίες, όπως αυτές προς την Ανόρθωση Λεμεσού, τον Απόλλωνα Λεμεσού, τον Μαραθώνιο Λάρνακας και τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Ποδοσφαιριστών. Η ιστοσελίδα καταφέρνει να ξεχωρίσει κυρίως χάρη στην τεράστια ποικιλία στοιχημάτων, αλλά και στις προσφορές που μπορούν να εκμεταλλευτούν οι παίχτες.

Τα μέλη της Stoiximan μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα σε δεκάδες αθλήματα και σε πολλές στοιχηματικές αγορές ανά αγώνα, ειδικά σε δημοφιλή αθλήματα όπως το ποδόσφαιρο. Οι διαθέσιμες αγορές ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα, αφού προσφέρονται ιδιαίτερες επιλογές, συνδυαστικές επιλογές και ειδικά στοιχήματα. Την ίδια μεγάλη ποικιλία έχουν και όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν κάποια προσφορά. Τα νέα μέλη μπορούν να κερδίσουν ένα bonus πρώτης κατάθεσης 100% έως 100 ευρώ, ενώ όσοι στοιχηματίζουν σε δημοφιλή αθλήματα μπορούν να εκμεταλλευτούν καθημερινές προσφορές, όπως η 0% γκανιότα, οι ενισχυμένες αποδόσεις, οι διαγωνισμοί, τα Stoiximan Missions (που προσφέρουν freebets), τα μπόνους ή οι επιστροφές σε παρολί και πολλές ακόμη. Τέλος, και στον τομέα των υπηρεσιών, η Stoiximan κλέβει τις εντυπώσεις, με χρήσιμα εργαλεία, όπως το cash out και η δυνατότητα τοποθέτησης παρολί με σημεία από τον ίδιο αγώνα.

Stoiximan

100% έως €100 μπόνους εγγραφής

✅Kαθημερινά παιχνίδια με 0% γκανιότα*
✅Τάχιστες Αναλήψεις
✅Η καλύτερη εταιρεία για Στοίχημα & Καζίνο από κινητό διεθνώς! (EGR Awards 2019)

Bet365

Η Bet365 cy έχει χτίσει την τεράστια κληρονομιά της πολύ πριν αποφασίσει να δραστηριοποιηθεί νόμιμα στην Κύπρο. Η στοιχηματική εταιρεία ανήκει στις κορυφαίες του κόσμου και βρίσκεται στην κορυφαία θέση πολλών αγορών ανά την Ευρώπη. Στην Κύπρο έχει καταφέρει να ξεχωρίσει, χάρη στο γεγονός ότι προσφέρει όλα τα απαραίτητα στοιχήματα (και πολλά περισσότερα), αλλά και κάποιες χρήσιμες υπηρεσίες που οι παίχτες δε θα συναντήσουν πουθενά αλλού.

Ο τομέας των υπηρεσιών είναι αυτός που ξεχωρίζει στην Bet365. Εκτός από τις συνηθισμένες (επικοινωνία, στατιστικά, live streaming κτλ.), οι παίχτες μπορούν να εκμεταλλευτούν και κάποιες πρωτοποριακές υπηρεσίες που δύσκολα θα συναντήσουν κάπου αλλού. Δύο τέτοιες υπηρεσίες είναι το αυτόματο και το τμηματικό cash out, με το πρώτο να επιτρέπει το αυτόματο κλείσιμο ενός στοιχήματος, πριν διευθετηθεί, και το δεύτερο το κλείσιμο ενός μόνο τμήματος του στοιχήματος. Επιπλέον, η Bet365 επιτρέπει και την επεξεργασία ανοιχτών στοιχημάτων, αλλά και τη δημιουργία παρολί με σημεία από τον ίδιο αγώνα. Τέλος, τα μέλη της μπορούν να διεκδικούν bonus 100% έως 50 ευρώ και επιστροφές χρημάτων για τα χαμένα τους στοιχήματα.

bet365

Μερικό και ολικό Cash-out!

✅Υψηλές αποδόσεις
✅Live Streaming απο υπολογιστή και κινητό
✅Κορυφαίο live betting

Parimatch

Η Parimatch είναι μία από τις πιο παλιές εταιρίες online στοιχήματος στον κόσμο και έχει επιλέξει να δραστηριοποιηθεί και στην Κύπρο, προσφέροντας υπηρεσίες, αλλά και ενισχύοντας τον τοπικό αθλητισμό, μέσω χορηγιών όπως αυτή προς τον ΑΠΟΕΛ. Το κύριο χαρακτηριστικό της ιστοσελίδας της είναι ότι έχει σχεδιαστεί από την ίδια την εταιρία και ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό.

Η ιστοσελίδα της είναι ιδιαίτερα πρακτική στην περιήγηση και οι παίχτες θα κινηθούν σε ένα περιβάλλον που δε θα συναντήσουν πουθενά αλλού. Τα στοιχήματα που αναζητούν τέλος θα βρεθούν πολύ γρήγορα, χάρη στο πρακτικό στήσιμό της. Τα στοιχήματα αυτά είναι πολλά και οι παίχτες δε θα βρουν καμία έλλειψη, ακόμη κι αν προτιμούν πρωτότυπα αθλήματα. Επιπλέον, δεν υπάρχουν ελλείψεις ούτε στον τομέα των προσφορών, αφού η Parimatch προσφέρει bonus 100% έως 120 ευρώ και freebet στα μέλη της, ειδικά στα νέα. Επιπλέον, οι παίχτες μπορούν να εκμεταλλεύονται νέες προσφορές και να διεκδικούν ακόμα και δώρα, μέσω του προγράμματος ανταμοιβών Gift+. Οι υπηρεσίες της τέλος, καλύπτουν τις βασικότερες ανάγκες των παιχτών.

Parimatch

100% έως €120 μπόνους εγγραφής

✅Πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις
✅Ταχύτητα και ασφάλεια στις συναλλαγές
✅Στοιχηματισμός διαθέσιμος στα παιχνίδια του Κυπριακού πρωταθλήματος

Winmasters

Η Winmasters συγκαταλέγεται επίσης στις κορυφαίες εταιρίες στοιχήματος που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Κύπρο, χάρη στις πρωτότυπες υπηρεσίες της και στο πλούσιο πρόγραμμα προσφορών της. Και στον τομέα της ποικιλίας όμως καταφέρνει να ξεχωρίσει.

Οι παίχτες θα βρουν πολλά στοιχήματα σε 25 διαφορετικά αθλήματα και θα μπορέσουν να τοποθετήσουν και πρωτότυπες προβλέψεις, όπως το ασιατικό χάντικαπ, αλλά και τα pulse bets στο live στοίχημα, που ζητούν προβλέψεις για τα επόμενα λεπτά ενός αγώνα. Στον τομέα των υπηρεσιών από την άλλη, μπορούν να εκμεταλλευτούν και κάποιες εκτός των συνηθισμένων. Για παράδειγμα, μπορούν να προσθέσουν νέες επιλογές σε ανοιχτά στοιχήματα ή να ζητήσουν στοιχήματα που δεν είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα. Τέλος, στον τομέα των προσφορών οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν άφθονες ανταμοιβές, μέσω bonus, freebets, ανταμοιβών και αποζημιώσεων για χαμένα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν σε επιλεγμένα γεγονότα της ημέρας.

Winmasters

100% έως €111 bonus εγγραφής

✅Γενναιόδωρο μπόνους εγγραφής και προσφορών
✅Πληθώρα αγορών και ειδικών στοιχημάτων
✅Παρέχει Cash Out*, Pulse Bet* και Fast Markets*

Fonbet

Η Fonbet καταφέρνει να κρατήσει μια καλή ισορροπία ποιότητας σε καθετί που προσφέρει και τα μέλη της μπορούν να στοιχηματίσουν, να εκμεταλλευτούν υπηρεσίες, να κερδίσουν από προσφορές και να λύσουν κάθε πρόβλημα με τρόπο απλό και εύκολο. Τα δύο δυνατά χαρτιά της είναι πιθανότατα η τεράστια ποικιλία που προσφέρει στα virtual sports, αλλά και η εξαιρετική ποιότητα της πλατφόρμας live στοιχήματος.

Η Fonbet προσφέρει αρκετές επιλογές στοιχηματισμού και ειδικά στα δημοφιλή αθλήματα οι παίχτες θα βρουν συνηθισμένα και μη στοιχήματα που καλύπτουν κάθε πτυχή ενός αγώνα. Η στοιχηματική κάλυψη είναι ακόμα πιο αποτελεσματική στην περίπτωση του live στοιχήματος, εκεί που οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίζουν όσο παρακολουθούν ζωντανά αγώνες. Πολλές είναι και οι επιλογές που προσφέρει η Fonbet στα virtual sports, μια μάλλον αδικημένη κατηγορία στοιχημάτων. Επιπλέον, οι παίχτες που θέλουν να εκμεταλλευτούν κάποια προσφορά θα βρουν εύκολα εκείνη που τους ταιριάζει περισσότερο, ανάμεσα σε bonus, freebets και αποζημιώσεις για τα χαμένα χρήματά τους.

Fonbet

100% έως €300 μπόνους εγγραφής

✅Το μεγαλύτερο μπόνους της αγοράς
✅Υψηλές αποδόσεις
✅Μεγάλη ποικιλία στοιχηματικών αγορών