Είσαι fan του esports betting; Αυτό το άρθρο σε ενδιαφέρει

Αυτοί παίζουν – Εσύ κερδίζεις 

Η νέα εποχή φέρνει τα esports ψηλά στις προτιμήσεις των φίλων του στοιχήματος! Η νέα μόδα στον κόσμο των στοιχημάτων φέρνει γρήγορα παιχνίδια με παράλληλα αποτελέσματα και κέρδη από αθλήματα που κρίνονται σε ηλεκτρονικό ιστότοπο.

Τα esports έχουν καταστεί ως ένα δυναμικό πεδίο προς στοιχηματισμό, με τον τζίρο αυτών των στοιχημάτων να έχει αυξηθεί κατακόρυφα τα τελευταία χρόνια ειδικά σε περιόδους όπου δεν υπάρχουν ενεργές μεγάλες διοργανώσεις στον αθλητισμό. Βρες στην Parimatch μια γκάμα από αποδόσεις στη νέα τάξη πραγμάτων και όλες τις νέες αγορές και αποδόσεις και στα esports! 

€20 Free Bet + 100% Μπόνους Πρώτης Κατάθεσης στην Parimatch  

Αμέτρητες επιλογές στο στοιχημα με Parimatch. ‘Ολη η μαγεία του ποδοσφαίρου κρύβεται στη νέα μας ευχάριστη και εύχρηστη σελίδα με ανεπανάληπτες προσφορές, αμέτρητες αγορές, ενισχυμένες αποδόσεις, σύγχρονα App και με το πιο εξελιγμένο μερικό ή ολικό cash out! 

Δες τι παίζει live τώρα σε ESPORTS στην PARIMATCH

 

Parimatch: Παίξε stoixima cy στην Parimatch με μερικό ή ολικό cashout, 100% bonus πρωτης καταθεσης μέχρι €100 και €20 δωρεάν στοίχημα, ασφάλεια στο live stoixima, cashback, δώρα και πολλές άλλες προσφορές και free bets- πάντα με πάνω από 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, αλλά και τις καλύτερες ενισχυμένες αποδόσεις της αγοράς! Το στοιχημα έγινε Parimatch!

Parimatch

100% έως €120 μπόνους εγγραφής

✅Πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις
✅Ταχύτητα και ασφάλεια στις συναλλαγές
✅Στοιχηματισμός διαθέσιμος στα παιχνίδια του Κυπριακού πρωταθλήματος

Σημείωση: Οι αποδόσεις αναπροσαρμόζονται συνεχώς.
Η Parimatch είναι ένα κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα. Η Pari-Tech (CY) Limited, εταιρεία εγγεγραμμένη στην Κύπρο με καταχωρημένη διεύθυνση Λάρνακος 22, 4ος όροφος, Γραφείο 401Α, Αγλαντζιά, 2101 Λευκωσία , Κύπρος της οποίας οι δραστηριότητες αδειοδοτούνται και ρυθμίζονται από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου σύμφωνα με την άδεια B0013 αποδέκτη στοιχημάτων Κατηγορίας Β. (Ημερομηνία Έκδοσης: 5 Οκτωβρίου, 2021)

Προειδοποίηση: Ο στοιχηματισμός μπορεί να είναι εθιστικός, παίξτε με ασφάλεια. Οι παίκτες πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών. Η χρήση υπηρεσιών στοιχημάτων από άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών απαγορεύεται ρητά από το νόμο.

Relevant news